Startti palautumiseen

2 viikon verkkovalmennus

Ota itsellesi aikaa ja löydä palautumisen keinot kanssamme. 

Arki on täynnä ohjelmaa ja haasteita – isoja ja pieniä. Onhan työ ja palautuminen balanssissa? Tarvitset riittävästi lepoa ja palautumista. Tavoitteena on tasapainon ja hyvän olon löytäminen. Pysähdy ja löydä sinulle sopivia keinoja kohti elinvoimaa ja elämänhallintaa. Tutustu helppojen harjoitusten avulla palautumisen keinovalikoimaan ja tunnista kokeilujen kautta sinulle sopivia keinoja irrottautua stressin ja uupumuksen tunteista kehossa ja mielessä.

 
Saat maanantaisin sähköpostitse viikon tehtävät, valmennussisällöt ja ohjeet. Työstät tehtäviä ja sisältöjä omaan tahtiin viikon kuluessa.

Valmennukseen osallistuessasi hyväksyt sunBalance-valmennuksien eettiset säännöt.
Valmennus tulee olla maksettu ennen valmennuksen alkua. Lähetämme laskun sinulle sähköpostitse. 


Valmennuksen hinta 25€ (sis. alv 24%)

Saamaamme palautetta valmennuksesta:
"Kiitos arvokkaista ajatuksista ja vinkeistä. Tämä aihepiiri tässä elämäntilanteessa tuli tosi tarpeeseen. Monet asiat ovat toki olleet mielessä muutenkin, mutta palautumista en ole aiemmin oikein osannut ottaa osaksi arkea. Tämä paketti antoi hyviä kokemuksia pienten omien hetkien ottamisesta ja havaitsin ne hyviksi. Pienet omat rentoutumishetket ovat olleet ihania, tykkäsin niistä tosi paljon ja niitä aion jatkaa. Tietopaketti oli tiivis ja kattava ja tekstimäärä sopiva, johon pystyi tutustumaan kiireenkin keskellä. Lisäksi harjoitteet olivat helposti arkeen mukaan otettavia." - Minka

Hyväksyn sunBalance-valmennuksen eettiset säännöt

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi STARTTI sunBalance PALAUTUMISEN VERKKOVALMENNUKSEEN.

Tervetuloa valmennukseemme!

<3 Auli & Irina