sunBalance-verkkovalmennukset

Tervetuloa muotoilemaan vaikuttava muutos elämääsi. Matkaoppainasi Auli & Irina ja sunBalance-muutosohjelman työkalut.  Jos tuntuu, että kaipaat selkeyttä ja tukea tavoitteiden määrittelyssä, ehkä myös ratkaisujen löytämiseen hyppää kyytiin.  Luovu siitä mitä et tarvitse ja raivaa tilaa oman näköisille valinnoille. Tunnista muutostarpeesi ja intohimosi. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus valita. Valitse se mille sytyt. Valitse oman näköinen elämä. Ota ensimmäinen askel jo tänään. 

Arki on täynnä ohjelmaa ja haasteita – isoja ja pieniä. Tarvitset riittävästi lepoa ja palautumista. Tavoitteena on tasapainon ja hyvän olon löytäminen. Pysähdy ja löydä sinulle sopivia keinoja kohti elinvoimaa ja elämänhallintaa. Tutustu sunBalance-valmennuksen helppojen harjoitusten avulla palautumisen keinovalikoimaan ja tunnista kokeilujen kautta sinulle sopivia keinoja irrottautua stressin ja uupumuksen tunteista kehossa ja mielessä.

Kurssilaisten kokemuksia

"Kiitos arvokkaista ajatuksista ja vinkeistä. Tämä aihepiiri tässä elämäntilanteessa tuli tosi tarpeeseen. Monet asiat ovat toki olleet mielessä muutenkin, mutta palautumista en ole aiemmin oikein osannut ottaa osaksi arkea. Tämä paketti antoi hyviä kokemuksia pienten omien hetkien ottamisesta ja havaitsin ne hyviksi. Pienet omat rentoutumishetket ovat olleet ihania, tykkäsin niistä tosi paljon ja niitä aion jatkaa. Tietopaketti oli tiivis ja kattava ja tekstimäärä sopiva, johon pystyi tutustumaan kiireenkin keskellä. Lisäksi harjoitteet olivat helposti arkeen mukaan otettavia." 

- Minka 

 

"Mikrotauko-harjoitus oli loistava käytännön vinkkejä antava harjoitus! "

- Maiju

muutosvalmennus, verkkovalmennus, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, positiivinen psykologia, ratkaisukeskeinen valmennus, coaching, change management, sunbalance coaching oy, Auli Haarnio,muutosvalmennus, verkkovalmennus, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, positiivinen psykologia, ratkaisukeskeinen valmennus, coaching, change management, sunbalance coaching oy, Auli Haarnio,muutosvalmennus, verkkovalmennus, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, positiivinen psykologia, ratkaisukeskeinen valmennus, coaching, change management, sunbalance coaching oy, Auli Haarnio,muutosvalmennus, verkkovalmennus, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, positiivinen psykologia, ratkaisukeskeinen valmennus, coaching, change management, sunbalance coaching oy, Auli Haarnio, 

"Materiaalin myötä heräsin ajattelemaan omaa arkeani: Toisaalta huomaan, että peruspilarit ovat suht kunnossa, toisaalta huomaan myös, että parannettavaakin löytyy. Kaksi viikkoa oli passeli aika. Kiitos."

- Mari